Ingrediënten:
Brood naar keuze
75 gram champignons[2]
½ ui
75 gram brie[3]
1/2 teentje knoflook
Peper zout
Tijm
Boter
Bereidingswijze:
Snij de ui in halve ringen en de champignon in plakjes.
Smelt een klein beetje boter in een koekenpan en bak hierin de uien mooi bruin, strooi er een klein beetje tijm over.
Voeg de champignons toe en bak deze tot ze bruin en gaar zijn.
Breng op smaak met peper en zout.
Rooster ondertussen een snee brood of broodje naar keuze.
Dit kan in een broodrooster maar ook in een koekenpan.
Wanneer je voor een broodje kiest snij deze dan eerst open en rooster deze aan de binnenzijde in een koekenpan.
Haal het schilletje van de knoflook en strijk een paar keer met het teentje knoflook over het geroosterde brood.
Beleg het nog warme brood met plakken brie en leg dit op een bord, verdeel er de champignons over.
Serveer het knoflookbrood met brie en champignons warm.
Wanneer je het lekker vind dat de brie helemaal zacht is dan kun je ervoor kiezen om
deze even onder de gril te laten smelten voordat je er de champignons over verdeeld.