11 persoon 15 min waardering 7,5
Lunchgerecht Hollands Vlees
INGREDIËNTEN
olie, om in te bakken
50 g pastrami, in blokjes
3 teentjes knoflook, fijngehakt
2 sneetjes desembrood
3 plakken komijnekaas
truffelmayonaise, om in te dopen (zie onderaan het recept)
BEREIDEN
Verhit de olie in een pan en bak de pastrami 2 minuten.
Voeg de knoflook toe en bak dit nog eens 2 minuten mee.
Beleg een snee desembrood met de gebakken pastrami.
Leg de plakken komijnekaas op de pastrami en top af met de andere snee desembrood.
Gril de tosti 5 minuten in een contactgrill tot de kaas gesmolten is.
Snijd de tosti diagonaal doormidden en serveer met de truffelmayonaise.
EXTRA BENODIGD
Contactgrill
TRUFFELMAYONAISE
Roer 4 eetlepels mayonaise en 2 eetlepels truffeltapenade goed door elkaar in een kommetje.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door
Stichting Iedereen een maaltijd
Aan de Coppeliaschouw 18
2726 JA Zoetermeer
In het Woonhart.
Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar