Ingrediënten
4 middelgrote eieren
100 ml halfvolle melk
1 tl gerookte-paprikapoeder zoet (blikje 70 g, La Chinata)
½ tl gemalen komijn (djinten)
1 oud meergranen stokbrood
4 el traditionele olijfolie
1 el sesamzaad
300 g verse spinazie
100 g Griekse feta
Bereiden
1.Klop de eieren met de melk, gerookte-paprikapoeder en komijn los in een diep bord en
breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd het stokbrood in schuine plakken van 1.5 cm dik.
Haal de helft van de sneetjes brood door het ei en laat erin liggen.
Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de wentelteefjes 3 min.
Keer om en besprenkel met de helft van het sesamzaad. Bak de wentelteefjes in nog 3 min.
goudbruin en gaar.
Bak zo nog een portie.
2.Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en laat de spinazie op laag vuur in delen slinken.
Verdeel de wentelteefjes en spinazie over de borden en verkruimel de feta over de spinazie.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door
Stichting Iedereen een maaltijd
Aan de Coppeliaschouw 18
2726 JA Zoetermeer
In het Woonhart.
Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar