Ingrediënten 4 personen
1 zak puntjes
1 vanillestokje
500 ml melk
150 g suiker
4 eidooiers
2 el bloem
poedersuiker
en een spuitzak
Voorbereiding
Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Breng in een
pan de melk met het vanillemerg en de helft van de suiker aan de kook. Roer de
eidooiers met de rest van de suiker los en roer de bloem erdoor. Meng een
scheutje warme melk door het eimengsel en schenk terug in de pan. Roer goed
door. Breng de banketbakkersroom aan de kook en laat op laag vuur circa
3 minuten garen. Laat de banketbakkersroom afgedekt afkoelen
Bereidingswijze
Snijd de broodjes aan de bovenkant in, tot ongeveer de helft van het broodje.
doe de afgekoelde room in een spuitzak en spuit in ieder broodje room.
bestrooi met wat poedersuiker en klaar is je eigengemaakte puddingbroodje.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door
Stichting Iedereen een maaltijd
Aan de Coppeliaschouw 18
2726 JA Zoetermeer
In het Woonhart.
Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar