Monte Cristo sandwich

Ingrediënten\"\"

6 plakjes wit brood
4 plakjes kalkoenfilet
5 plakjes kaas
1 eetlepel mayonaise
1 theelepel gele mosterd
3 eieren
50 milliliter melk
Zout naar smaak
Snufje paprikapoeder
15 milliliter zonnebloemolie
30 gram boter

Wat moet je doen?

Doe de eieren, melk, paprikapoeder en zout in een kom en klop dit op met een vork.
Mix de mayonaise en de mosterd in een kommetje.
Smeer de boterhammen in met een dun laagje mosterdmayonaise.
Leg één plakje kaas op de eerste boterham die is ingesmeerd met mayonaise.
Leg hier 1 plakje kalkoenfilet overheen en leg daar weer een half plakje kaas op.
Leg nu de onderkant van een andere besmeerde boterham op de kaas.
Leg een plak kalkoenfilet op de mayonaise en dan een plak kaas.
Leg daarna de andere boterham op je sandwich met de mayonaisekant naar beneden.
Doe hetzelfde met de andere drie sneetjes brood.
Zet een diepe koekenpan op middelhoog vuur. Doe de boter en olie in de pan.
Dip beide kanten van de sandwich in het ei en leg deze vervolgens in de pan zodra de boter helemaal gesmolten is.
Bak beide kanten van de sandwich 3 tot 4 minuten en je Monte Cristo sandwich is klaar!

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door

Stichting Iedereen een maaltijd

Aan de Coppeliaschouw 18

2726 JA Zoetermeer

In het Woonhart.

Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar

[email protected]

\"\"

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *