ingrediënten voor 10 minibolletjes
500 gram gemengd gehakt,
1 ui, 1/2 paprika
een 1/2 bakje champignons
zakje gehaktkruiden
wat gehakte knoflook
(knoflook)peper
snufje gerookt paprikapoeder
wat boter
Fruit de fijngesneden ui in wat boter en voeg daarna de kleingesneden paprika en
champignons toe. Dan het gehakt toevoegen en kruiden. Ik heb een zakje gehaktkruiden,
wat verse knoflookpeper en een snufje gerookte paprika toegevoegd.
Maar je kunt natuurlijk volop variëren met kruiden en toevoegingen.
Ik bak ook vaak een paar teentjes knoflook mee.
De broodjes hol je uit door er een kapje af te snijden en er dan met je vingers een plukje brood uit te trekken.
Dan knijp je de zijkanten een beetje plat zodat ze makkelijk te vullen zijn.
Vul de broodjes met het gehakt en bak ze ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door
Stichting Iedereen een maaltijd
Aan de Coppeliaschouw 18
2726 JA Zoetermeer
In het Woonhart.
Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar