Ingrediënten
450 g gehakt
5 g zout
2 g zwarte peper
8 g ras el hanout
1 gele ui
25 g koriander
1 teentje knoflook
15 ml olijfolie
TOPPING
4 eieren
GARNERING
1 tomaat
bereidingswijze:
Snijd de ui, knoflook en koriander klein.
Doe het gehakt in een diepe kom en voeg het zout, zwarte peper, ras el hanout, ui, koriander, knoflook en olijfolie toe.
Meng alle ingrediënten samen tot een geheel.
Vet de ovenschaal in met wat olie en verdeel het gehakt over de ovenschaal.
Kluts de eieren en giet het over het gehakt.
Garneer de gehaktschotel met schijfjes van tomaat.
Leg de gehaktschotel met ei in een voorverwarmde oven op 220℃ voor zo’n 30 minuten.
Voeg zout en peper toe naar eigen smaak.
Je kunt het ook bakken in een koekenpan.
Voeg stukjes groentes toe.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door
Stichting Iedereen een maaltijd
Aan de Coppeliaschouw 18
2726 JA Zoetermeer
In het Woonhart.
Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar