Ingredienten:
1 Ciabatta brood
400 gram gehakt
1 ui
1 teentje knoflook
6 eetlepels bruchetta mix
2 theelepels Italiaanse kruiden
1 theelepel oregano
10 plakjes kaas
Olijfolie
Peper en zout
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Snijd de Ciabatta over de lengte door de midden.
Meng het gehakt met een gesnipperde ui, geperste knoflook, de kruiden en naar wens peper en zout.
Meng de bruchetta mix met 12 eetlepels olijfolie en 6 eetlepels water.
Smeer de bruchetta op de Ciabatta.
Leg het vervolgens het gemengde gehakt op.
Verdeel de plakjes kaas hierover.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door
Stichting Iedereen een maaltijd
Aan de Coppeliaschouw 18
2726 JA Zoetermeer
In het Woonhart.
Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar