We hebben je traditionele Spaanse tortilla meegenomen en gevuld met kaas en ham!
INGREDIËNTEN
2 grote aardappelen (ca. 400 g), in kleine stukjes gesneden
1 kleine ui, fijngehakt
5 eieren
6 jarlsburg-kaasplakken
3 plakjes ham
bereidingswijze
1.Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2 eetlepels olijfolie toe.
Voeg de aardappelen en de ui toe en kook 15 minuten of tot ze zacht zijn en bijna volledig fijngestampt zijn.
Doe in een kom en voeg de eieren en een flinke hoeveelheid kruiden toe.
2.Zet de pan van 20 cm op het vuur en voeg nog een scheutje olie toe.
Voeg 1/3 van de aardappelmix toe, vervolgens 3 plakjes kaas, de ham, de resterende kaas en ten slotte de 2/3 aardappelmix.
3.Kook op een laag vuur gedurende 5-10 minuten, gebruik dan een bord om te keren, draai het voorzichtig om en keer terug in de pan om nog 5 minuten te koken.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door
Stichting Iedereen een maaltijd
Aan de Coppeliaschouw 18
2726 JA Zoetermeer
In het Woonhart.
Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar