Broodje kroket met zuurkool en rozemarijnmayonaise

Ingredienten:

Wat je nodig hebt voor 4 broodjes\"\"

4 luxe harde broodjes, naar keuze
4 Kwekkeboom Oven Black Angus kroketten
2 takjes rozemarijn
3 el mayonaise
1 – 2 tl grove mosterd
roomboter
100 gr zuurkool, uitgelekt

Bereidingswijze:

Bereiding: 15 minuten

1. Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de Airfryer voor op 200 graden en bak de kroketten daarna 10 minuten.
In de oven kan ook, dan hebben ze 13 minuten op 220 graden nodig.

3. Rits de naaldjes van de takjes rozemarijn en hak deze heel fijn.
Roer daarna de rozemarijn, mayonaise en 1 tl mosterd door elkaar in een bakje.
Voeg naar smaak eventueel nog extra mosterd toe.

4. Snijd de broodjes na het bakken doormidden en besmeer het onderste broodje royaal met roomboter.
Beleg met een plukje zuurkool en leg hier de kroket op.

5. Garneer de broodjes met de mosterd-rozemarijnmayonaise en serveer direct.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door

Stichting Iedereen een maaltijd

Aan de Coppeliaschouw 18

2726 JA Zoetermeer

In het Woonhart.

Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar

[email protected]

\"\"

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *