Ingredienten
4 pistoletjes
300 gr kipfilet in blokjes
1 komkommer
125 gr taugé
1 rode peper
gebakken uitjes
1 portie zelfgemaakte satésaus (of kant en klaar)
Boter of olie om te bakken
peper en zou
bereidingswijze:
Bak de stukjes kip een pan met een beetje olie of boter en bestrooi tijdens
het bakken met wat peper en zout. Maak ondertussen ook de satésaus volgens
het recept. Schep als de kip gaar is deze door de satésaus. Snijd de
pistoletjes open en beleg met plakjes komkommer.
Schep hier wat van de kipsaté op en verdeel wat taugé en gebakken uitjes er
over. Snijd de rode peper in dunne ringen en verdeel deze naar smaak er over.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door
Stichting Iedereen een maaltijd
Aan de Coppeliaschouw 18
2726 JA Zoetermeer
In het Woonhart.
Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar