ingrediënten:
Rucola sla
1 Gerookte kipfilet (voor 3 boterhammen)
1-2 zongedroogde tomaatjes per boterham in reepjes gesneden
Pijnboompitjes geroosterd (theelepel per boterham)
Basilicum dressing (goede hand basilicumblaadjes, 2 eetlepel azijn, 6 eetlepels zonnebloem of neutrale olijfolie, snufje zout, snufje suiker in kleine keukenmachine of met staafmixer mixen tot een grove dressing
Tuinkers
Geraspte grano pardano
maken:
1.Maak eerst de basilicumdressing.
2.Snijd de zongedroogde tomaatjes in reepjes.
3.Snijd de gerookte kipfilet in dunne plakjes.
4.Was evt de rucola als deze nog niet gewassen is.
5.Rooster de pijnboompitjes door een koekenpan op het vuur te zetten, een paar druppels olie in de pan te doen en dan de pijnboompitjes.
Blijven roeren tot de pijnboompitjes mooi rondom bruin zijn.
6.Als alles klaar staat kun je het broodje maken.
Leg de rucola op het broodje of de boterham, beleg met de dunne plakjes gerookte kipfilet.
7.Verdeel de reepjes zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitjes erover.
8.Druppel wat basilicumdressing naar smaak over de kipfilet en bestrooi met de tuinkers.
9.Rasp nu naar smaak nog wat grano pardano over je broodje
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door
Stichting Iedereen een maaltijd
Aan de Coppeliaschouw 18
2726 JA Zoetermeer
In het Woonhart.
Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar