Ingredienten:
2 eieren
scheutje melk
1/4 paprika
halve rode ui
1/4 courgette
1 kleine aardappel
2-3 cherrytomaatjes
1 tl Provençaalse kruiden
evt. handje geraspte kaas
snufje zout en peper
Bereidingswijze:
Schil de aardappel en snijd in kleine blokjes.
Giet een scheutje olie in een pan en bak de aardappelblokjes circa 7-8 minuten.
Ondertussen snijd je de paprika, courgette, tomaatjes en ui in stukjes.
Na 8 minuten voeg je de groenten en de kruiden toe aan de stukjes aardappel.
Bak dit een paar minuutjes mee
Meng in een bakje de eieren met een scheutje melk of room.
Giet dit mengsel over de groenten in de pan.
Zet de deksel op de pan en laat circa 5 minuten bakken.
Als de bovenkant gestold is, kun je de omelet omdraaien met behulp van een spatel of een bord.
Bak nog 2 minuutjes aan de andere kant en klaar is je boerenomelet.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door
Stichting Iedereen een maaltijd
Aan de Coppeliaschouw 18
2726 JA Zoetermeer
In het Woonhart.
Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar