Blog
MARTIN GARRIX FT. BONN – Home
TINO MARTIN – ZIJ WEET HET
Broodje bakkeljauw
Wat je nodig hebt voor 6 broodjes – 500gr bakkeljauw – 2 uien – 4 teentjes knoflook – 2 tomaten – zonnebloemolie – zwarte peper – 1 klein Surinaams maggiblokje – 2tl tomatenpuree – sap van 1/2 citroen – 4…
TOSTI MET ZWARTE KNOFLOOK, CHORIZO, GEITENKAAS EN CHAMPIGNON
INGREDIËNTEN VOOR 1 TOSTI 2 dik gesneden boterhammen 1 plak Hollandse belegen geitenkaas 4 plakjes chorizo 2 kleine kastanjechampignons (of 1 grote) 1 teentje zwarte knoflook beetje boter voorbereiding: Smeer de buitenkanten van de boterhammen dun in met boter. Beleg…
TOSTI RENDANG
ingrediënten restje rendang 1 afbak ciabatta of 2 boterhammen genoeg kaas om een broodje of boterham te beleggen voorbereiding: verwarm de oven voor op 220 graden. Bak het broodje 5 minuten en haal het dan uit de oven. Beleg…
Pompoenflapjes met feta & chilipeper
Ingrediënten: – 1 flespompoen (1 kilo), in de lengte doormidden gesneden, zaadlijsten verwijderd – olijfolie – 1 tl kaneel – 2 tl chilivlokken (naar smaak) – 1 dik teentje knoflook, geperst – 200 g feta, verkruimeld – 30 g platte…
SOEP IN BROODBOL
Recept voor vier gezonde volkoren broodbollen 500 ml warm water 16 gram bakpoeder 2 lepels olijf olie 2 lepels honing 400 gram volkorenmeel (of eventueel tarwemeel) 350 gram bloem 1,5 theelepel zout 1 ei voorbereiding Roer met een lepel het…
Broodje gerookte kip
ingrediënten: Rucola sla 1 Gerookte kipfilet (voor 3 boterhammen) 1-2 zongedroogde tomaatjes per boterham in reepjes gesneden Pijnboompitjes geroosterd (theelepel per boterham) Basilicum dressing (goede hand basilicumblaadjes, 2 eetlepel azijn, 6 eetlepels zonnebloem of neutrale olijfolie, snufje zout, snufje suiker…
GEVULD BROOD MET GEHAKT
Benodigdheden: 2 afbak stokbroden 100 gr gehakt 1 bosui 3 el barbecuesaus halve ui halve paprika 1 teen knoflook snufje zout en peper cherrytomaatjes geraspte kaas Bereidingswijze: Verwarm de oven voor volgens de bereidingswijze op het pak van de afbakstokbroden.…