Ingrediënten
300 gram spek of ham
6 eieren
300 milliliter melk
zout & peper
stokbrood
geraspte kaas
peterselie
goed afsluitbaar zakje
bereidingswijze:
Snij het stokbrood in kleine stukjes
Zet een pan op het vuur en bak 3/4e van het spek heel lichtjes aan.
De rest van het spek kan je later toevoegen
Mix de eieren, melk en wat zout & peper door elkaar heen
Doe het stokbrood in de zak en voeg de eiermix toe
Doe de net gebakken stukjes spek en geraspte kaas in de zak
Doe de zak goed dichten schudt de ingrediënten door elkaar.
Leg de zak nu 30 minuten in de koelkast
Na 30 minuten leeg je de zak in een bakvorm en top het af met wat kaas en de ongebakken spekjes of ham.
Bak het af in 25 minuten in een voorverwarmde over op 180 graden.
Laat hem 5 minuten en eet smakelijk!
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door
Stichting Iedereen een maaltijd
Aan de Coppeliaschouw 18
2726 JA Zoetermeer
In het Woonhart.
Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar