Ingrediënten:
1 ciabatta afbakbrood
blikje tomatenpuree
5 a 6 plakjes salami
2 grote plakken jong belegen kaas (of 6 kleinere plakjes)
6 cherry tomaatjes
4 schijven ananas
50 gram geraspte kaas, extra belegen
1 theelepel gedroogde oregano
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snijd de tomaatjes in plakjes en de ananas in stukjes.
Leg het ciabattabrood op de bakplaat en smeer de bovenkant in met tomatenpuree.
Verdeel hierover de helft van de salami en daarop de plakken kaas.
Beleg dit met de overige salami.
Bestrooi plakjes tomaat en ananas.
Verdeel hierover de geraspte kaas en maak het af met oregano.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door
Stichting Iedereen een maaltijd
Aan de Coppeliaschouw 18
2726 JA Zoetermeer
In het Woonhart.
Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar