bruschetta met courgette en olijven

Ingrediënten\"\"

– ½ courgette
– 1 eelt olijfolie
– Peper en zout
– 75 gr geitenkaas
– 1 teentje knoflook
– Ongeveer 10 zwarte olijven
– 10 sneetjes brood (bv ciabatta)

Bereidingswijze

1. Rooster het brood in een droge koekenpan of een paar minuten in de oven op
200 graden krokant. Wrijf het brood daarna in met een teentje knoflook.
2. Snijd de courgette in dunne plakjes en bestrijk deze met olijfolie en
bestrooi met peper en zout. Grill ze in een grillpan aan beide kanten. Leg ze
op de gegrilde broodjes en verdeel de geitenkaas er over. Snijd de olijven in
ringetjes en leg deze op de geitenkaas.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door

Stichting Iedereen een maaltijd

Aan de Coppeliaschouw 18

2726 JA Zoetermeer

In het Woonhart.

Als u ook een lekker Broodje heeft stuur het Recept met foto naar

[email protected]

\"\"

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *